Salut 👋 , sunt Ana!

Construiesc comunități online și te ajut să dai viață afacerii tale

rama ana portret2 1
[Povestea mea … de succes]

Sunt avocat de profesie. M-am specializat pe investiții, M&A, start-ups și tot ce înseamnă digital și am avut pe mână tranzacții de peste 40 milioane de euro.

Mi-am dorit să fac mereu lucrurile diferit. De aceea am pornit Avocatoo – prima platformă cu informații juridice din social media din România.

Am învățat tot ce știu de la zero și am câștigat premii la care nici nu visam: Best Newsletter, Best Company Blog, Best Social Media Campaign, Best Podcast etc.

Am scris și o carte – Digitale pe Legale – unde-ți explic tot ce vrei să știi despre social media și implicațiile juridice ca să faci totul în siguranță.

În 2023 am avut al treilea burnout și am zis stop.

Am decis să-mi trăiesc viața cu intenție. Și să dau frâu liber pasiunii mele de a face lucrurile altfel.

Mi-am permis să mă bucur de viață și să mă apropii de comunitate. În mai puțin de un an am făcut campanii branded care au avut +50 milioane vizualizări și am ajuns să vând constant, dar fără să vând, de 10K $ / lună.

Și mă distrez pe cinste, iar curiozitatea mea e la cote maxime. Iubesc ceea ce fac, mă încarc cu energie când ajut oamenii din jurul meu și singurul meu regret este că nu am luat această decizie mai devreme.

În timpul liber investesc în real-estate la Marea Roșie, sunt mentor în programe de accelerare pentru start-ups, țin ateliere de consiliere în carieră și mă bucur de fiecare moment.

Scriu despre 6 topicuri care te vor ajută să îți trăiești viața cu intenție și să dai voce afacerii tale:

01. Dezvoltare personală & spiritualitate

Deblochează-ți potențialul cu un mindset axat pe creștere. Descoperă instrumente și strategii care îți vor deschide mintea către noi oportunități.

02. Antreprenoriat

Fiecare afacere e diferită. Poziționează-te strategic ca să nu repeți greșelile mele și să pivotezi către succes de fiecare dată.

03. Arhitectura unei comunități online

Ajută-i pe ceilalți. De acolo pornește totul. Înțelege rolul tău și acceptă-ți poziția de lider ca să construiești o comunitate în jurul tău.

04. Personal branding

Brandul tău este cartea ta vizită. Învață cum să-ți scrii povestea ca să ajungă la cât mai mulți oameni și să fii ”the key person” atunci când au nevoie de tine.

05. Monetizarea afacerii

Transformă ceea ce știi în venit. Nu mai căuta metode „magice” prin care să faci altceva. Descoperă metode neconvenționale să faci bani din know-how-ul tău.

06. Productivitate & time management

Lasă cărțile deoparte. Află cum să faci mai mult, într-un timp mai scurt, fără să tai din calitate. Viața de solopreneur este diferită de corporație.

Te ajut să ai încredere în tine și să treci dincolo de frică.

Frica de a avea succes.
Frica de a face lucrurile diferit.
Frica de a fi tu însuți.

Înscrie-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai recente resurse, sfaturi și studii de caz care te pot inspira și îndruma în luarea deciziilor pentru afacerea ta. Fii parte din comunitate și beneficiază de un flux constant de cunoștințe și idei care să-ți conducă afacerea către succesul dorit!