Construirea unei comunități online prin care să-ți monetizezi pasiunea

Construiește o afacere în online care-ți va schimba viața

Ajut antreprenorii să-și transforme pasiune într-o afacere online alături de o comunitate care împărtăsește aceleași valori și viziuni.

Vezi în detaliu ce fac pentru tine

Deblochează întregul potențial al afacerii tale prin content care te ajută să construiești o comunitate pe care să o monetizezi.

Te ajut să dai viață afacerii tale online și să construiești o comunitate pe care să o monetizezi, fără să simți că muncești.

Nu mai e de-ajuns să faci un site și să bagi bani în reclame.

Era simplu până acum: făceai un site, băgai bani în reclame și vindeai. Tot ce trebuia să faci era să începi și să te uiți în fiecare zi la comenzi cum curg. Astăzi, vinzi pe Instagram sau TikTok fără să ai un site. E atât de simplu să-ți transformi pasiunea în afacere. Dar nu știi cum.

Dacă ești la început de drum, nu știi de unde să o apuci ca să ajungi la tribul tău. Îți e teamă că o să te pierzi în tot contentul care se face online. Poate că îți e chiar frică să apari cu fața și să te vadă oamenii.

Dacă ai prins un pic de cheag online, vrei să ajungi la mai mulți oameni și să-i convertești în clienți. Poate că deja ai făcut vreo 5 cursuri, 3 workshopuri și ai încercat ”trendurile virale”. Dar verifici inboxul și vezi că nu ai vânzări.
Astăzi, contentul nu înseamnă doar să arunci în online ceva despre produsele și serviciile tale.

Ai o poveste care merită să fie auzită. Misiunea ta, valorile tale, pasiunile pe care le ai și care au dat naștere brandului tău. De ce ai pornit afacerea ta și cum poți ajuta.

Oamenii vor să rezoneze cu tine. Vor să se simtă auziți și băgați în seamă. Vor să primească ceva de la tine care să îi ajute să-și rezolve problemele.

Nu mai e de ajuns doar să creezi content despre produsele și serviciile tale. Nici tu nu cumperi un produs dacă nu simți că te ajută. O bluză te face să te simți frumoasă, o pereche de pantofi sport te ajută să faci performanță, o pereche te căști îți creează mediul propice în care devii productiv.

Fiecare achiziție are la bază emoție. Ca să cumpere de la tine, urmăritorii tăi vor să știe că rezolvi problemele cu care se confruntă. Că găsesc în tine un sprijin și un ajutor. Afacerea ta e mai mult decât un serviciu: este o poveste a transformării.

Ai nevoie de o comunitate care împărtășeste aceleași valori cu tine. Pe care să o asculți, să interacționezi cu ea, să fii acolo când are nevoie de tine. Cu toții putem face content – ai atâtea tooluri la dispoziție – dar nu vor converti.

Misiunea ta e să ajuți. Să oferi ce știi ca oamenii să aibă încredere și să vină către tine. Tocmai de asta nu merg toate strategiile ”virale” pe care le vezi online. Nu creează legătură între tine și comunitate. Nu ajută. Doar sunt împinse de algoritm și nimic mai mult. La final de zi, ai tot un inbox gol și nicio conversie.

Asta facem împreună: te ajut să descoperi cum să-ți transformi pasiunea într-o afacere online ca să-ți trăiești viața cu intenție. Să dăruiești, ca să primești.

Ce primești dacă lucrezi cu mine?
Dacă cauți un sistem complet, încercat și testat prin care poți să convertești audiența în comunitate și o bază loială de fani, ai ajuns unde trebuie.

01. Arhitectura unei comunități online loiale și autentice

Poți vinde și cu 1.000 de urmăritori dacă ești autentic și rezolvi problemele pe care le au. Iar eu te voi învață cum să faci asta.

02. Brandul tău personal este uman

Nu urmărim companii, urmărim oameni. Oamenii te vor pe tine, cel din spatele afacerii. Vor experiența ta, know-how-ul tău, pasiunile și dorințele tale.

03. Expunere naturală

Știi persoanele alea care par ”fake”, deși încearcă să nu fie? Contentul tău trebuie să reflecte cine ești, nu cine crezi tu că ar vrea alții să fii. Autenticitatea vinde.

Construiește o comunitate pe social media care-ți va schimba viața

Am crescut o comunitate online de la 0 la 500.000 urmăritori și mi-am transformat know-how-ul în principală sursă de venit, 100% remote.

Hai să lucrăm 1 la 1 și să faci bani din ceea ce știi.

Cum ajut antreprenorii ca tine?
Te ajut să-ți deblochezi întregul potențial de creștere și să-l monetizezi.

Winning mindset

punctul zero al afacerii tale. Ce ai (deja) ca să ai succes, dar nu știi de fapt.

Cine ești?

cum îi ajuți pe cei din jur? Ce parte din know-how-ul tău face o diferență pentru ceilalți?

Vocea ta rămâne autentică

Ți-e frică să nu devii un pion din social media? Rămâi 100% autentic și găsim vocea adevărată care te conectează cu audiența.

Ieși în evidență

dar fără să urmezi trendurile. Lumea te va cunoaște pentru cine ești, ce poți să faci și cum îi ajuți. Nu pentru că ai folosit un trend viral.

Producție de content

înveți cum să găsești mereu idei care ies în evidență și fac click cu comunitatea pe care ți-o dorești. Înveți să faci content care performează în mod constant și furi ”strategii” de succes.

Engagement constant

construim povești și content ancorat în realitate, cu care comunitatea ta rezonează. Nu doar să bifăm la numărul de postări.

Construim o comunitate loială

astăzi, totul e despre oameni. Nu să devii viral și apoi să dispari. Construim o comunitate loială împreună care te va recomanda mai departe. Transformăm urmăritorii în clienți: nu e de ajuns să ai urmăritori. Trebuie să îi transformi în clienți. Implementăm funnel-uri testate care îți convertesc audiența în clienți, fără să ”vinzi”.

Strategie simplă

Ești copleșit de ”ce, când, cum și unde să postezi”? La fix. O să-ți creionez o strategie atât de simplă, încât totul o să pară o joacă. Transformăm urmăritorii în clienți: nu e de ajuns să ai urmăritori. Trebuie să îi transformi în clienți. Implementăm funnel-uri testate care îți convertesc audiența în clienți, fără să ”vinzi”.

Know-how-ul meu te va ajuta să sari peste ani de muncă în gol

Dar trebuie să vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și viziune 😉
Vei dori să lucrezi cu mine dacă:
Nu vei dori să lucrezi cu mine dacă:

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt că știu ce vorbesc.

Am pornit de la zero și astea sunt premiile pe care le-am câștigat până-n prezent, pe barba mea
best newsletter

Best Newsletter

Newsletter pe Legale
🏆 1st prize
2021, 2022
webstock
best social media

Best Social Media

SRL pe Legale x BT
🏆 3rd prize
2022
webstock
best blog1

Best Blog

Avocatoo Blog
🏆 1st prize, 2022
🏆 3rd prize, 2020
webstock
best podcast

Best Podcast

Podcast pe Legale
🏆 3rd prize
2020
webstock
best podcast

Best Podcast

Podcast pe Legale
🏆 1st prize
2022
Digital Divas

Și am ajuns nominalizată și pe aici

ft brand
Forbes logo.svg 2ana

Construiește un business simplu, profitabil, din ceea ce știi în 2024

Am crescut o comunitate online de la 0 la 500.000 urmăritori și mi-am transformat know-how-ul în principală sursă de venit, 100% remote.
Hai să lucrăm 1 la 1 și să faci bani din ceea ce știi!

Înscrie-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai recente resurse, sfaturi și studii de caz care te pot inspira și îndruma în luarea deciziilor pentru afacerea ta. Fii parte din comunitate și beneficiază de un flux constant de cunoștințe și idei care să-ți conducă afacerea către succesul dorit!