Transform audiențe în comunități cu fiecare bucată de content

Construiește-ți brandul cu fiecare like, share și comment.

Te ajut să ieși din clișeele de social media și să-ți convertești audiența în fani prin content care sparge anonimatul.

Vezi în detaliu ce fac pentru tine

Au trecut vremurile în care era de-ajuns să ai doar content cu design bun.

Ai urmat până acum traiectoria clasică: ai făcut brainstorming pe content, totul este pixel perfect, designul impecabil, producția video excepțională. Ca să te uiți că ai zero engagement, contentul tău se pierde în toate celelalte postări, iar comunitatea ta nu există.

Brandul tău este mai mult decât o companie care vinde produse și servicii.

Astăzi, contentul nu înseamnă designeri de top și bani aruncați pe producție.

Fiecare brand are o poveste care trebuie auzită. Misiunea ta, valorile tale, ideile în care crezi și care au dat naștere brandului tău sunt cele care contează.

Oamenii vor să rezoneze cu tine. Vor să se simtă auziți și băgați în seamă. Vor să primească ceva de la tine care să îi ajute să-și rezolve problemele.

O campanie social media gândită la pixel nu reflectă realitatea. Nu transmite emoție. Nu ajunge la problemele reale cu care se confruntă urmăritorii tăi. Perfecțiunea a apus de mult. Autenticitatea este cea care contează.

Jocurile s-au schimbat în social media. Ca să spargi barierele, trebuie să ajungi la comunitate. Să o asculți, să interacționezi cu ea, să fii acolo când are nevoie de tine. Poți investi zeci de mii de euro în campanii de studio – vor fi rigide, fade și nu vor converti.

Misiunea ta ca brand este să ajuți. Să câștigi încrederea urmăritorilor tăi ca să vină către tine.

Sparge bariera clasică cu care te-ai obișinuit în online. Du-te către oameni și transformă-i în veritabili fani loiali care nu doar că vor cumpără către tine, dar te vor recomanda mai departe cu zâmbetul pe buze.

Asta facem împreună: construim campanii la cheie și transformăm problemele urmăritorilor tăi în povești de succes cu care comunitatea ta rezonează.

Ce primești dacă lucrezi cu mine?
Dacă cauți un sistem complet, încercat și testat prin care poți să convertești audiența în comunitate și o bază loială de fani, ai ajuns unde trebuie

01. Campanie la cheie fix pe problemele comunității tale

Construim campanii de la zero, omnichannel fix pe problemele pe care brandul tău le rezolvă. Nu prin content viral și trenduri care mâine mor.

02. Brandul tău devine uman

Suntem înconjurați de tehnologie și AI, dar nimeni nu vrea să cumpere de la un robot. Brandul tău are o poveste pe care oamenii vor să o audă ca să se apropie de tine.

03. Expunere naturală

De câte ori nu ai dat skip la un content pentru că ai simți că efectiv e fake și ți se bagă pe gât? Exact asta evităm. Ajungem în mod natural la urmăritorii tăi.

Te ajut să creezi campanii și momente de neuitat în online care-ți vor transforma urmăritorii în fani. Și vor rămâne acolo.

După 10 ani de social media, și campanii de +50 milioane vizuălizări doar într-un an, am toate instrumentele care să-ți ducă brandul la următorul nivel:

Jucăm pe termen lung

Incepem de la misiunea și valorile brandului tău. Să construiești o comunitate înseamnă să pornești de la fundația ta.

Alegem ce vrei să scoți în față

Ai un produs sau un serviciu nou pe care-l lansezi? Vrei ca oamenii să afle despre ce servicii oferi? Fac mix & match între ofertă și problemele comunității tale.

Spargem zgomotul de fundal

Te chinui să te bage lumea-n seamă? Am ingredientul secret prin care brandul tău prinde viață. Creăm content care iese din anonimat și captează atenția.

Engagement constant

Ți-e teamă că postările tale nu sunt remarcate? Construiesc povesști de care oamenii își amintesc și vorbesc. Consecvența se întâlnește cu creativitatea.

Brandul tău rămâne autentic

Te chinui să suni ”pe bune”? Brandul tău trebuie să rămâne autentic și găsim vocea adevărată care te conectează cu audiența.

Construim o comunitate loială

Ți-e frică să devii viral și apoi să dispari? Te înțeleg. Construim o comunitate loială împreună. Convertim urmăritorii în membrii devotați ai comunității care rămân și te recomandă mai departe.

Strategie simplă

Ești copleșit de ”ce, când, cum și unde să postezi”? La fix. O să-ți creionez o strategie atât de simplă, fix pe brandul tău, că nici nu știi că ai de muncă.

ROI pe bune

Nu căutăm doar like-uri - ne concentrăm pe influență. Hai să creăm content care aduce rezultate de business pe bune, de la leaduri la conversii.

Adaptăm trendurile

Simți că pierzi trendul? Sunt cu ochii geană pe ce mișcă. Ținem contentul fresh și relevant, cu trenduri care rezonează cu audiența ta.

Pentru cine este programul?

Cel mai probabil nu vom fi pe aceeași lungime de undă cu toată lumea.
Vei dori să lucrezi cu mine dacă:
Nu vei dori să lucrezi cu mine dacă:

Fă-ți brandul auzit în 2024

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt că știu ce vorbesc.
Îți las mai jos o mică parte din campaniile la cheie pe care le-am făcut și care au ajuns la milioane de oameni.

ft brand
Forbes logo.svg 2ana

Construiești comunități în jurul produselor și serviciilor tale

Te ajut să dai viață brandului tău prin campanii și strategii digitale care vor fi shareuite, comentate și discutate de comunitatea ta.
Hai să lucrăm 1 la 1 și să faci bani din ceea ce știi!

Înscrie-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai recente resurse, sfaturi și studii de caz care te pot inspira și îndruma în luarea deciziilor pentru afacerea ta. Fii parte din comunitate și beneficiază de un flux constant de cunoștințe și idei care să-ți conducă afacerea către succesul dorit!